PANGSTART Akselerator gir startups muligheten til å utnytte innovasjonsplattformen til Smart Innovation Norway. Gjennom programmet oppnår selskapet den retningen, progresjonen og investor- og kundeoppmerksomheten som trengs for å få en «flying start».

Våre fokusområder:

ENERGI

KUNSTIG

INTELLIGENS

GLOBAL

Hvem passer PANGSTART Akselerator for?

PANGSTART Akselerator passer for startups som ønsker å sette fart på forretningsutviklingen og møte potensielle kunder, investorer og partnere. Kjenner du deg igjen i disse punktene, er du en god match:

• Tech-startup med en skalerbar og internasjonal forretningsmodell

• Gründerteam som er villig til å gjøre det som trengs for å lykkes

• Kan sette av tid til å delta på hele programmet

• Villig til å ta imot lærdom og råd fra andre

Har du kommet langt nok?

Din startup er klar for PANGSTART dersom du har noe mer å vise til enn enn kun en idé, og kjenner deg igjen i punktene:

• Har et produkt å jobbe (minimum MVP/Prototype)

• Har fått på plass en grunnleggende finansiering slik at selskapet har mulighet til å opprettholde moment under og etter programmet

• Har et team

• Gjort innledende markedsundersøkelser som viser at det er et behov i markedet

Hvor lenge vare programmet?

PANGSTART Akselerator varer i 12 uker, og programmet er fordelt over seks ulike moduler.

Hvordan ser programmet ut?

UKE

1–2

PANGSTART Kickoff: Programmet starter med en inspirerende læringsopplevelse i Smart Innovation Norways lokaler på Remmen Kunnskapspark i Halden. Vi introduserer suksesshistorier fra vårt miljø, du møter din mentor og dere jobber med å utforme et sylskarpt verditilbud.

UKE

3–6

MVP development & testing:

Du jobber med å utvikle en ideell "Minimum Viable Product" (MVP) og jobber med kundesegmenter for å lære, justere og forbedre produktet.

UKE

7–8

Go-to-Market:

Du deltar på faglige samlinger som holdes av høyt kvalifiserte gründere, investorer og forretningsutviklere. De hjelper deg med å utforme produkt- og markedsstrategier, validere  forretningsmodellen, samt rigge selskapet for langsiktig og bærekraftig vekst.

UKE

9–10

Investor Ready:

I løpet av disse ukene fokuserer deltakerne på å bli investorklare, slik at de har alt de trenger for å møte investorer, "pitche" forretningsideen og innhente kapital.

 

UKE

11–12

Investor Pitch:

Alle deltakere gjør seg klare til å "pitche" for potensielle investorer i vårt spektakulære Simulatorsenter. Investorpanelet består av investorer fra eSmart Systems, Ontogeny Group, Flesberg Finans, Smart Innovation Norway og Sparebank Stiftelsen.

 

PANGSTART

v/ Smart Innovation Norway

Håkon Melbergs Vei 16

Halden, Norway

SIN_logo_wht_NY.png
  • Facebook
  • LinkedIn

© 2019 by Smart Innovation Norway